Currency:

Blog / News

11/10/2011
09/01/2011
02/28/2011
Subscribe for email newsletter (blog):
or RSS 2.0

Survey

Visszatérő látogató?
Fejsze, balta
Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej; Edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal; A nyél és a fej illesztése különösen stabil, nem lazul meg és nem válik el; Könnyû súly, erõs és tartós Nyglass™ üvegszál erõsítésû mûanyag kivitel; Vászon tok a tároláshoz és szállításhoz; A nyél hossza 23cm; Rövid, mégis erõt ad az ütésnek. A fej súlya: 390 g; Komplett fejsze: 480 g.
9930 Ft
Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej; Edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal; A nyél és a fej illesztése különösen stabil, nem lazul meg és nem válik el; Könnyû súly, erõs és tartós Nyglass™ üvegszál erõsítésû mûanyag kivitel; Mûanyag tok a tároláshoz és a szállításhoz; A nyél hossza 45cm. A fej súlya: 390 g; Komplett fejsze: 520 g.
9990 Ft
Professzionális fejsze ácsoknak és építkezõknek; Nélkülözhetetlen a háznál, ácsmunkánál, favágásnál; A fej súlya: 670 g; Komplett fejsze: 960 g.
12165 Ft
Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej; Szélesebb, edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal; A nyél és a fej illesztése különösen stabil, nem lazul meg és nem válik el; Könnyû súly, erõs és tartós Nyglass™ üvegszál erõsítésû mûanyag kivitel; Mûanyag tok a tároláshoz és a szállításhoz; A nyél 72cm hosszú a nagyobb áttétlehez; A fej súlya: 920 g. Komplett fejsze: 1470 g.
14245 Ft
Egyedi, széles fejforma a könnyû és gyors hasításhoz Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej Szélesebb, edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal A nyél és a fej illesztése különösen stabil, nem lazul meg és nem válik el Könnyû súly, erõs és tartós Nyglass™ üvegszál erõsítésû mûanyag kivitel Mûanyag tok a tároláshoz és a szállításhoz Hossza 45cm; A fej súlya: 760 g. Komplett fejsze: 1070 g.
12180 Ft
Egyedi, széles fejforma a könnyû és gyors hasításhoz Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej Szélesebb, edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal A nyél és a fej illesztése különösen stabil, nem lazul meg és nem válik el Könnyû súly, erõs és tartós Nyglass™ üvegszál erõsítésû mûanyag kivitel Mûanyag tok a tároláshoz és a szállításhoz A nyél 60 cm hosszú a nagyobb áttételhez; A fej súlya: 1086 g. Komplett fejsze: 1570 g.
14240 Ft
Egyedi, széles fejforma a könnyû és gyors hasításhoz Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej Szélesebb, edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal A nyél és a fej illesztése különösen stabil, nem lazul meg és nem válik el Könnyû súly, erõs és tartós Nyglass™ üvegszál erõsítésû mûanyag kivitel Mûanyag tok a tároláshoz és a szállításhoz A nyél 72 cm hosszú a nagyobb áttételhez; A fej súlya: 1830 g. Komplett fejsze: 2460 g.
20105 Ft
Egyedi, széles fejforma a könnyû és gyors hasításhoz. Süllyesztékben kovácsolt, erõs és tartós fej. Szélesebb, edzett acél fej a súrlódás csökkentése érdekében tapadásmentes bevonattal.
21965 Ft
Elektronika | Számítástechnika | Szerelvény | Gazdabolt | Linktár |

 SSD tárhely - digitalocean.hu